Business solution

Blog credite

Blog financiar si de credite. Forumul clientilor de la banci si IFN-uri. Opinii si pareri despre imprumuturi, despre banci si institutii financiare nebancare

Cu cat mai multe oferte de imprumut, cu atat mai bine. Dar cum sa o alegi pe cea mai buna? Cu cat mai multe promotii de credite, cu atat mai simplu de accesat si mai rapid de obtinut banii? Da, dar numai daca stii exact ce sa cauti, cum sa cauti, si la ce institutie sa aplici. Bizsolution.eu nu face alegeri, nu acorda credite, nu este nici banca, nici IFN, nici broker si nici consultant. Este o baza de date de informatii, oferte si opinii legate de creditare si de imprumuturi in general.

Articolul 2: Credite nebancare cu plata in rate

rate lunarePresa si de multe ori reprezentantii BNR portretizeaza Institutiile Financiare Nebancare ca societati care ofera exclusiv credite rapide pana la salariu doar cu buletinul - sume mici, perioade scurte, dobanzi mari. In realitate situatia nu este deloc chiar asa. Pe langa IFN-urile care de foarte multa vreme acordau credite pentru nevoi personale cu rate lunare (Cetelem, Provident, Credius, Garanti Credite de Consum), apar din ce in ce mai multe societati nebancare cu asemenea produse - firme de la care probabil nu v-ati fi asteptat la asa ceva: Viva Credit cu produsul Viva Personal, Ferratum - Credit rapid in rate, Onnen - imprumut flexibil cu 3 - 24 rate lunare, CreditFix, cu noul credit ipotecar pe 5 ani, sau Mogo - credit cu garantie auto pana la 60 de rate lunare. ... citeste tot articolul »

Articolul 1: Cum functioneaza Bizsolution.eu

Bizsolution.eu este un sistem de analiza si comparatie a ofertelor de finantare - indiferent de tipul acestora: rambursabile - nerambursabile, bancare - nebancare, rapide - pe termen lung, cu plata unica - in rate saptamanale - in rate lunare, cu garantii ipotecare - cu garantii mobiliare - fara garantii, cu verificarea veniturilor - fara adeverinta - doar cu buletinul, in magazine - la sediul institutiei - acordare online. Analizam creditele dificil de obtinut, dar foarte ieftine, dar si imprumuturile rapide, fara acte, dar cu dobanzi mari. Analizam totul. Selectam doar ofertele de interes, speciale, promotiile, precum si acele forme de finantare specifice doar unor categorii aparte de clienti potentiali (ca de exemplu, cei care au nevoie de bani in maxim 2 ore, sau restantierii inregistrati in Biroul de credite) ... citeste tot articolul »
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies