Business solution

Credit nebancar in rate cu dobanda zero

Cea mai mare suma de bani cu dobanda zero posibila la un imprumut rapd nebancar in Romania - Kreditta.net

Durata aprobare: 30 minute

Suma maxima acordata: 10000 lei

Perioada maxima a imprumutului: 1 an

Suma cu dobanda zero la primul credit: Da, maxim 5000 lei

Creditul rapid pe un an si fara dobanda

Pare imposibil, dar s-a ajuns la nivelul la care putem obtine o suma cu adevarat maricica de bani - intre 3000 si 5000 de lei, pe o perioada absolut decenta - pana la un an, si nu oricum: aprobare rapida si fara adeverinte - ca este un imprumut nebancar, plata insa in rate lunare, ca la banci, insa ca niciunde in combinatia asta: si cu dobanda ZERO la primul credit! Serios, cititi acum totul despre acestcredit rapid in rate cu dobanda zero !*

Kreditta.net

*Oferta verificata Bizsolution.eu: departament economic: OK; departament juridic: OK.


Ce se intampla dupa ce luam de la Kreditta.net un prim imprumut, rapid si gratis? De la al doilea imprumut incolo costurile sunt unele bune pentru sistemul nebancar, respectiv dobanda de 15% pe luna (relativ 180% pe an), si un maxim imprumutabil de 10000 lei.

Ce acte va trebuie pentru a accesa un imprumut rapid Kreditta.net? Atentie foarte mare: desi nu se cer adeverinte de venit sau extrase de cont, pe langa buletinul de identitate trebuie neaparat sa aveti si o copie a pasaportului. Desigur, pentru a putea primi banii - este un credit online 100%, e nevoie sa aveti si un card bancar pe care veti primi suma imprumutata.

Oferte similare:

Imprumut rapid online aprobat in 30 minute Contact online: Credit termen lung - Termen lung prin Credius - pareri, adresa si contact, program de lucru. Promotii si oferte speciale Credius: Imprumut rapid online aprobat in 30 minute.
Credit rapid la domiciliu cu plata lunara Calcul dobanda: Imprumut 24h acasa - Termen lung prin Provident - pareri, adresa si contact, program de lucru. Promotii si oferte speciale Provident: Credit rapid la domiciliu cu plata lunara.
Credite pana la salariu nevoi personale Credit rapid pana la salariu aprobat pe loc sau in maxim 20 de minute, pana la 2000 de lei fara dobanda. Promotii si oferte speciale Viva Credit: Credite pana la salariu nevoi personale.
Credite auto - achizitie sau garantie Calcul dobanda: Imprumuturi auto IFN - Termen lung prin Mogo - pareri, adresa si contact, program de lucru. Promotii si oferte speciale Mogo: Credite auto - achizitie sau garantie.
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies