Business solution

Credit nebancar in rate cu dobanda zero

Cea mai mare suma de bani cu dobanda zero posibila la un imprumut rapd nebancar in Romania - Kreditta.net

Durata aprobare: 30 minute

Suma maxima acordata: 10000 lei

Perioada maxima a imprumutului: 1 an

Suma cu dobanda zero la primul credit: Da, maxim 5000 lei

Creditul rapid pe un an si fara dobanda

Pare imposibil, dar s-a ajuns la nivelul la care putem obtine o suma cu adevarat maricica de bani - intre 3000 si 5000 de lei, pe o perioada absolut decenta - pana la un an, si nu oricum: aprobare rapida si fara adeverinte - ca este un imprumut nebancar, plata insa in rate lunare, ca la banci, insa ca niciunde in combinatia asta: si cu dobanda ZERO la primul credit! Serios, cititi acum totul despre acestcredit rapid in rate cu dobanda zero !*

Kreditta.net

*Oferta verificata Bizsolution.eu: departament economic: OK; departament juridic: OK.


Ce se intampla dupa ce luam de la Kreditta.net un prim imprumut, rapid si gratis? De la al doilea imprumut incolo costurile sunt unele bune pentru sistemul nebancar, respectiv dobanda de 15% pe luna (relativ 180% pe an), si un maxim imprumutabil de 10000 lei.

Ce acte va trebuie pentru a accesa un imprumut rapid Kreditta.net? Atentie foarte mare: desi nu se cer adeverinte de venit sau extrase de cont, pe langa buletinul de identitate trebuie neaparat sa aveti si o copie a pasaportului. Desigur, pentru a putea primi banii - este un credit online 100%, e nevoie sa aveti si un card bancar pe care veti primi suma imprumutata.

Oferte similare:

Oferta personala nebancara in rate Calcul dobanda: Fix 3 rate lunare - Termen lung prin Viva Personal - pareri, adresa si contact, program de lucru. Promotii si oferte speciale Viva Personal: Oferta personala nebancara in rate.
Aplicatie mobila pentru credit online Calcul dobanda: Maxim 30 minute - Termen lung prin Mobilocredit - pareri, adresa si contact, program de lucru. Promotii si oferte speciale Mobilocredit: Aplicatie mobila pentru credit online.
Credit rapid nebancar online in rate Calcul dobanda: Cinci mii lei pe 12 luni - Termen lung prin Ferratum Rate - pareri, adresa si contact, program de lucru. Promotii si oferte speciale Ferratum Rate: Credit rapid nebancar online in rate.
Imprumut de pana la 10000 lei in 24 rate lunare Contact online: Credit flexibil 10000 - Termen lung prin Onnen - pareri, adresa si contact, program de lucru. Promotii si oferte speciale Onnen: Imprumut de pana la 10000 lei in 24 rate lunare.
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies