Business solution

Fara dobanda 1000 lei in cont in 10 minute

Contact online: Primesti banii imediat - Credit rapid prin Mindi - pareri, adresa si contact, program de lucru. Promotii si oferte speciale Mindi

Durata aprobare: 15 minute

Suma maxima acordata: 2900 lei

Perioada maxima a imprumutului: 30 zile

Suma cu dobanda zero la primul credit: Da, maxim 1100 lei

Primesti banii imediat

Update February 2018: Din aceasta luna, limita de varsta la Mindi creste la 75 ani - oricine primeste credit!

Din aceasta pagina se poate face direct cererea de credit, dar - vezi mai jos, se poate face si o simulare a sumei imprumutate, pentru a vedea direct in calculatorul de credite dobanda si rata de plata. Atentie: cititi mai intai toate detalile despre Mindi - Primesti banii imediat !*

Primesti banii imediat

*Oferta verificata: departament economic: OK; departament juridic: OK.


Exista persoane care pot obtine un credit bancar in caeva secunde - atunci cand au nevoie imediata de bani - cei care s-au pregatit din vreme si au deschis un card de credit. Pentru toti ceilalti, incluzand aici si marea masa de oameni care nu se incadreaza in conditiile bancare de emitere a cardurilor de credit, raman cateva IFN-uri care ofera imprumuturi in regim de urgenta, de la 10 minute pana la cel mult o ora (banii transferati in contul porsonal, oferte valabile in interiorul orelor de program).

Oferte similare:

Imprumut rapid online doar cu buletinul Contact online: Imprumutul 15 minute - Credit rapid prin Zaplo - pareri, adresa si contact, program de lucru. Promotii si oferte speciale Zaplo: Imprumut rapid online doar cu buletinul.
Imprumutul cel mai simplu fara garantii Contact online: Credit extrasimplu - Credit rapid prin ExtraSimplu - pareri, adresa si contact, program de lucru. Promotii si oferte speciale ExtraSimplu: Imprumutul cel mai simplu fara garantii.
Imprumut nebancar rapid online fara acte Contact online: Credit online urgent - Credit rapid prin CreditFix - pareri, adresa si contact, program de lucru. Promotii si oferte speciale CreditFix: Imprumut nebancar rapid online fara acte.
Imprumut rapid pentru nevoi urgente Poti primi chiar astazi pana la 2000 de lei, sau 500 de lei fara dobanda, simplu si lejer, online si fara acte. Imprumut urgent nebancar in siguranta: Imprumut rapid pentru nevoi urgente.
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies