Business solution

Oferta personala nebancara in rate

Calcul dobanda: Fix 3 rate lunare - Termen lung prin Viva Personal - pareri, adresa si contact, program de lucru. Promotii si oferte speciale Viva Personal

Durata aprobare: 24 ore

Suma maxima acordata: 5000 lei

Perioada maxima a imprumutului: 2 ani

Suma cu dobanda zero la primul credit: Da, maxim 2000 lei

Viva Personal: Oferta personala nebancara in rate

Fix 3 rate lunare

Din aceasta pagina se poate face direct cererea de credit, dar - vezi mai jos, se poate face si o simulare a sumei imprumutate, pentru a vedea direct in calculatorul de credite dobanda si rata de plata. Atentie: cititi mai intai toate detalile despre Viva Personal - Fix 12 rate lunare !*

Fix 3 rate lunare

*Oferta verificata: departament economic: OK; departament juridic: OK.


Multi se plang de dobanzile creditelor luate de la IFN-uri, ca sunt prea mari. Sunt mari, este adevarat, dar date fiind perioadele foarte scurte de acordare, suma reala platita ca dobanda nu este chiar de speriat prin comparatie cu cat ati plati dobanda la o banca pe un credit in aceeasi suma. La 5000 lei imprumutat pe 3 luni, la Viva Personal dobanda totala este de 2306.20 lei, in timp ce la Banca Transilvania pe 60 de luni - 2426 lei, deci problema nu e dobanda, cat termenul scurt de rambursare.

Viva Personal: Oferta personala nebancara in rate

Calculeaza rata si dobanda: Imprumut in rate fara garantii Viva Personal

Oferta personala nebancara in rate

Oferte similare:

Imprumut rapid online in 60 minute Contact online: Credit termen lung - Termen lung prin Credius - pareri, adresa si contact, program de lucru. Promotii si oferte speciale Credius: Imprumut rapid online in 60 minute.
Credite pana la salariu nevoi personale Credit rapid pana la salariu aprobat pe loc sau in maxim 20 de minute, pana la 2000 de lei fara dobanda. Promotii si oferte speciale Viva Credit: Credite pana la salariu nevoi personale.
Credit rapid la domiciliu cu plata lunara Calcul dobanda: Imprumut 24h acasa - Termen lung prin Provident - pareri, adresa si contact, program de lucru. Promotii si oferte speciale Provident: Credit rapid la domiciliu cu plata lunara.
Credit rapid nebancar online in rate Calcul dobanda: Cinci mii lei pe 12 luni - Termen lung prin Ferratum Rate - pareri, adresa si contact, program de lucru. Promotii si oferte speciale Ferratum Rate: Credit rapid nebancar online in rate.
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies